ONZE COMMUNITY

De Community is een hechte voorhoede van Gamechangers, die hun kennis en netwerk inzetten om het maximale uit zichzelf en de gemeenschap te halen. Deze wordt gevormd door oud-deelnemers van het opleidingstraject én toptalenten die significante impact realiseren in de samenleving. De community komt meerdere keren per jaar bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten halen zij de banden aan, ondersteunen ze de GCA-projecten en volgen ze trainingen en cursussen. Ook zijn er brainstormsessies over initiatieven om impact in de samenleving te realiseren. Want een echte Gamechanger verbetert zichzelf om zo uiteindelijk de maatschappij vooruit te kunnen helpen.

DE DOELSTELLINGEN

Activate

Het activeren en inspireren van Gamechangers om zich actief in te (blijven) zetten voor de maatschappij.

Develop

Je houdt nooit op met jezelf te ontwikkelen. Tijdens deze community events word je dan ook gestimuleerd om je skills te blijven onderhouden.

Connect

Naast informatieve bijeenkomsten, zijn er ook ontspannende uitstapjes. Zo worden de banden weer aangehaald, om een hechte gemeenschap te blijven.

WORD EEN GAMECHANGER!

De selectieperiode is inmiddels voorbij en start weer in januari. Uiteraard staan wij echter altijd klaar voor mensen die ambitie tonen en inspirerende ideeën hebben! Neem dus vooral contact op mochten wij jou ergens mee kunnen helpen.

Direct contact